Artikli u korpi: 0

PREGLED I IZMENA KORPE
  • 7 Wonders Duel - srpski jezik
  • 7 Wonders Duel - srpski jezik
  • 7 Wonders Duel - srpski jezik

7 Wonders Duel - srpski jezik

3.600,00 RSD

6 na stanju

Nalik originlanoj igri 7 Wonders, u Duel varijanti ćete takodje imati priliku da kroz 3 različita doba prikupljate resurse, razvijate nauku i borite se za vojnu prevlast. Izgradite Vaša svetska čuda pre protivnika, pametno birajte kartice sa zajedničke table i donesite pobedu svojoj civilizaciji!

U igri 7wonders Duel, Vi i Vaš protivnik naizmenično birate dosutpne kartice sa zajedničke table. Na tim karticama se nalaze resursi ali i mnogi načini da se dokopate poena. Svi elementi igre su dostupni obojici igrača, stoga možete planirati svoje poteze nekoliko koraka unapred!

7wonders Duel je po mnogima najbolja dostupna igra za 2 igrača. Sa jednostavnim elementima i pravilima, ali sa neverovatno kompleksnom strategijom, uživanje u ovoj igri je neizbežno!

Broj igrača: 2
Trajanje igre: Do 30 min
Kompleksnost: 2.2/5
Uzrast: 10+

Kategorija: Društvene Igre

Podeli

Pravila Igre:


7 Wonders Duel se ne oslanja na klasičan draft u kojem svaki igrači bira jednu kartu, a zatim ostale karte daje igraču pored sebe. Umesto toga, dizajner igre 7 Wonders, Antoan Bauza se udružio sa Brunom Katalom da bi osmislili drugačiji način draftovanja karata, primereniji igri za dva igrača, i možemo reći da su u potpunosti uspeli!


7 Wonders Duel se igra tri runde, odnosno tri doba. Na početku svakog doba karte se nasumično postavljaju u zajednički talon, nalik piramidi, tako da delimično pokrivaju jedna drugu. Većina njih je okrenuta licem prema dole, dok su one na najnižem nivou okrenute licem prema gore. Kategorije karata će biti poznate onima koji su igrali 7 Wonders (zelene - naučne karte, smeđe / sive - resursi, crvene karte - vojska i tako dalje). Igrači mogu da uzmu bilo koju kartu iz piramide, koju mogu da plate, kako bi je dodali u svoj grad - ali samo ako je karta otkrivena i ni jedna druga karta se ne nalazi preko nje. Kako igrači uzimaju karte, tako se nove otkrivaju. To omogućava igračim da pažljivo planiraju poteze i da pokušaju da nateraju protivnika da skloni karte koje će im omogućiti da uzmu tačno onu kartu koju žele!


Za razliku od igre 7 Wonders u Duelu igrači mogu da pobede pre nego što se završi treće doba. Igrač može da osvoji vojnu pobedu tako što će vojnog pijuna dovesti do protivničkog grada. Takođe, može da ostvari naučnu pobedu tako što će sakupiti svih šest različitih naučnih simbola. Zbog toga ćete morati pažljivo da pratite koje karte protivnik uzima! Ako do kraja treće runde nije ispunjen nijedan od ovih uslova za pobedu, tada se sabiraju svi poeni i igrač sa više poena je pobednik.NAJNOVIJE IGRE

Marabunta - srpski jezik

Marabunta - srpski jezik

3.000,00 RSD

2

Do 60 min

2.2/5

5 NA STANJU

Ticket to Ride: Paris - srpski jezik

Ticket to Ride: Paris - srpski jezik

3.000,00 RSD

2-4

Do 30 min

1.7/5

5 NA STANJU

Booty call

Booty call

2.000,00 RSD

3-7+

Do 30 min

1/5

5 NA STANJU

Monopoly: Čudesna Srbija

Monopoly: Čudesna Srbija

5.400,00 RSD

2-6

Preko 90 min

1.6/5

5 NA STANJU

POVEZANI PROIZVODI

Omerta - srpski jezik

Omerta - srpski jezik

1.800,00 RSD

3-5

Do 30 min

1/5

POGLEDAJ PROIZVOD

NEDOSTUPNO

Catan - srpski jezik

Catan - srpski jezik

4.800,00 RSD

3-4

Do 90 min

2.3/5

5 NA STANJU

Patchwork - srpski jezik

Patchwork - srpski jezik

3.000,00 RSD

2

Do 30 min

1.6/5

6 NA STANJU

Korišćenjem ovog sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili sa našom Politikom Privatnosti i Uslovima Korišćenja.